Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Galatasaray - Antalyaspor : Galatasaray-Antalyaspor maçından öğrendiğimiz 5 gerçek - YouTube

Galatasaray - Antalyaspor : Galatasaray-Antalyaspor maçından öğrendiğimiz 5 gerçek - YouTube. Spor toto süper lig'de 8. Haftasında ali sami yen spor kompleksi türk telekom stadyumu'nda antalyaspor'u ağırladı. Bu sonucun ardından antalyaspor 13 puanda kalırken, galatasaray ise 18 puana yükseldi. Haftasında galatasaray, antalyaspor'u konuk ediyor. Spor toto süper lig'in 21.

Daha sonra antalyaspor etkili ataklar gerçekleştirse de fernando muslera başarılı olan taraftı. Antalyaspor ise 32 puanla 10. Antalyaspor ise 44 puanla sekizinci sırada bulunuyor. Galatasaray, antalyaspor galibiyetiyle süper lig'de türk telekom stadyumu'nda oynadığı 32. Haftasında ali sami yen spor kompleksi türk telekom stadyumu'nda antalyaspor'u ağırladı.

Galatasaray-Antalyaspor maçından öğrendiğimiz 5 gerçek - YouTube
Galatasaray-Antalyaspor maçından öğrendiğimiz 5 gerçek - YouTube from i.ytimg.com
News süper lig galatasaray antalyaspor. Falcao, antalyaspor maçı öncesinde ligdeki tek golünü 4. Rakibini geride karşılayan antalyaspor karşısında galatasaray pozisyon bulmakta oldukça zorlandı. Daha sonra antalyaspor etkili ataklar gerçekleştirse de fernando muslera başarılı olan taraftı. Lider galatasaray, antalyaspor'a konuk oldu. Sırada kaldı ve tehlike hattından uzaklaşamadı. Peki, galatasaray antalyaspor maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda? Dakikada gelişen antalyaspor atağında, defans arkasına atılan topa maicon hareketlendi.

Galatasaray, antalyaspor galibiyetiyle süper lig'de türk telekom stadyumu'nda oynadığı 32.

Falcao, antalyaspor maçı öncesinde ligdeki tek golünü 4. Hafta karşılaşmaları tüm heyecanıyla devam ediyor. Rakibini geride karşılayan antalyaspor karşısında galatasaray pozisyon bulmakta oldukça zorlandı. Spor toto süper lig'in 25. Süper lig'de ilk yarının kapanış haftasında galatasaray sahasında akdeniz ekibi antalyaspor ile karşı karşıya geliyor. Spor toto süper ligin 25. Lider galatasaray, antalyaspor'a konuk oldu. Dakikada antalyaspor'un genç yıldızı doğukan'ın vuruşunda muslera gole izin vermedi. 90+3 diagne (galatasaray) sarı kartlar: Haftasında antalyaspor ile galatasaray karşı karşıya geldi. Sırada kaldı ve tehlike hattından uzaklaşamadı. Spor toto süper lig'de 8. Galatasaray'da sezonun en erken golü falcao'dan.

Haftasında antalyaspor ile galatasaray karşı karşıya geldi. Lider galatasaray, antalyaspor'a konuk oldu. Haftasında bu akşam galatasaray antalyaspor'u konuk edecek. 90+3 diagne (galatasaray) sarı kartlar: Dakikada antalyaspor'un genç yıldızı doğukan'ın vuruşunda muslera gole izin vermedi.

Galatasaray - Antalyaspor Maçı
Galatasaray - Antalyaspor Maçı from foto.haberler.com
Haftasında bu akşam galatasaray antalyaspor'u konuk edecek. Spor toto süper lig'de 8. Spor toto süper ligin 25. Peki, galatasaray antalyaspor maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda? Hafta karşılaşmaları tüm heyecanıyla devam ediyor. Galatasaray bu sonuçla puanını 27 yaparken antalyaspor 14 puanda kaldı. Sırada kaldı ve tehlike hattından uzaklaşamadı. Galatasaray'da sezonun en erken golü falcao'dan.

Haftasında antalyaspor ile galatasaray karşı karşıya geldi.

News süper lig galatasaray antalyaspor. Şampiyonluğu başakşehir'e kaptıran galatasaray, ligi galibiyetle kapatmak için sahaya çıkıyor. Antalyaspor'da hakan özmert'in yerine yekta kurtuluş oyuna girdi. Spor toto süper lig'in 21. Antalyaspor video highlights are collected in the media tab for the most popular matches as soon as video appear on video hosting sites like youtube or dailymotion. Falcao, antalyaspor maçı öncesinde ligdeki tek golünü 4. Daha sonra antalyaspor etkili ataklar gerçekleştirse de fernando muslera başarılı olan taraftı. Galatasaray, antalyaspor galibiyetiyle süper lig'de türk telekom stadyumu'nda oynadığı 32. Galatasaray antalyaspor maçı ile spor toto süper lig'de 25. Boffin, doğukan, celutska, diego, chico, amilton, hakan, charles, serdar özkan, fredy, doukara. Lider galatasaray, antalyaspor'a konuk oldu. Dakikada gelişen antalyaspor atağında, defans arkasına atılan topa maicon hareketlendi. Antalyaspor ise 32 puanla 10.

Fanatik yazarları da, türk telekom stadyumundaki 90 dakikayı sizler için yorumladı. Dakikada gelişen antalyaspor atağında, defans arkasına atılan topa maicon hareketlendi. Antalyaspor ise 32 puanla 10. 90+3 diagne (galatasaray) sarı kartlar: Şampiyonluğu başakşehir'e kaptıran galatasaray, ligi galibiyetle kapatmak için sahaya çıkıyor.

Galatasaray, Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek
Galatasaray, Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek from i.trhaberler.com
Boffin, doğukan, celutska, diego, chico, amilton, hakan, charles, serdar özkan, fredy, doukara. Şampiyonluğu başakşehir'e kaptıran galatasaray, ligi galibiyetle kapatmak için sahaya çıkıyor. Lider galatasaray, antalyaspor'a konuk oldu. Antalyaspor ise 32 puanla 10. Haftasında galatasaray, antalyaspor'u konuk ediyor. Spor toto süper lig'in 25. Spor toto süper lig'in 21. Galatasaray'da sezonun en erken golü falcao'dan.

Karşılaşmada da rakiplerine puan vermedi.

Haftasında galatasaray ile antalyaspor karşılaştı. 90+3 diagne (galatasaray) sarı kartlar: Antalyaspor ise 32 puanla 10. Sırada kaldı ve tehlike hattından uzaklaşamadı. News süper lig galatasaray antalyaspor. Dakikada gelişen antalyaspor atağında, defans arkasına atılan topa maicon hareketlendi. Fanatik yazarları da, türk telekom stadyumundaki 90 dakikayı sizler için yorumladı. Haftasında galatasaray, antalyaspor'u konuk ediyor. Falcao, antalyaspor maçı öncesinde ligdeki tek golünü 4. Lider galatasaray, antalyaspor'a konuk oldu. Karşılaşmada da rakiplerine puan vermedi. Spor toto süper ligin 25. Daha sonra antalyaspor etkili ataklar gerçekleştirse de fernando muslera başarılı olan taraftı.

Post a Comment for "Galatasaray - Antalyaspor : Galatasaray-Antalyaspor maçından öğrendiğimiz 5 gerçek - YouTube"